Kdo stojí za našimi produkty?

Kdo stojí za našimi produkty?

Za recepturou našich výrobků stojí zkušený biochemik Peter Szalay. "Ovlivňování změn vytváří budoucnost" je motto, které se snaží aplikovat i na lidské zdraví. Nečekat, až nás nemoc donutí reagovat na její příznaky, ale předem provést řízené změny ve vnitřním (chemickém) prostředí člověka tak, aby se zlepšily jeho budoucí vyhlídky nebo současný zdravotní stav. A právě proto byly vyvinuty produkty ioy, které účinně pomáhají vašemu zdraví.

Biochemie, analýza vitamínů a stopových prvků, konzultace v oblasti metabolismu a zdravého životního stylu.

Ing. Peter Szalay je renomovaný biochemik s bohatými zkušenostmi, s diagnostickými technologiemi a přední osobností laboratoře klinické medicíny. Již mnoho let provádí aplikovaný výzkum s cílem zmírnit projevy lupénky. V současné době se věnuje výzkumným aktivitám zaměřeným na autismus, obezitu a hodnocení metabolismu. Dlouhodobě se věnuje komplexním biochemickým analýzám, vitaminovým a minerálním analýzám a konzultacím v oblasti metabolismu a zdravého životního stylu.

️Ing. Peter Szalay je autorem knihy Metabolic Tune-Up, konceptu založeného na ortomolekulární medicíně a aktivním přístupu ke zdraví. Vychází z poznatku L. Paulinga (nositele Nobelovy ceny), že pro udržení dobrého zdraví je nutné dodávat tělu správné molekuly ve správném množství a také že nízké hladiny vitaminů a stopových prvků způsobují onemocnění na buněčné úrovni v mnohem větší míře, než se obecně předpokládá.

Naší vizí je poskytnout klientům komplexní pohled na jejich zdravotní stav, pochopit ho a nakonec ho dlouhodobě řešit.

Slovensky